شبکه بریتانیا در ایران 🇮🇷 ( قسمت چهارم )
📑 🇬🇧 شبکه بریتانیا در ایران 🇮🇷 ( قسمت چهارم )
شاپور ریپورتر و خط و نشان شبکه بریتانیا به محمدرضا پهلوی
📄 تا سال ۱۳۵۰ انحصار خرید شرکت ایران در دست دکتر فیلیکس آقایان رئیس شبکه مهیب مافیای ایران و عضو هیئت مدیره مافیای بین المللی بود که این معامله را از طریق برخی کمپانی های فرانسوی ترتیب میداد . در سال ۱۳۵۱ #شاپورجی_ریپورتر بر این معامله چنگ انداخت و با دلالی خود قرارداد شکر ایران را با یک شرکت انگلیسی بدون موافقت شاه منعقد نمود . فیلیکس آقایان از این حادثه به خشم آمد و با دسیسه او گزارش قرارداد فوق به عنوان یک معامله تقلب آمیز منتشر شد . در پی این واقعه شاپورجی نزد فردوست رفت و فساد اطرافیان شاه را متذکر شد و تهدید خود را دال بر انتشار اسناد تاسیس سلطنت پهلوی توسط اینتلیجنس سرویس و فساد دربار ایران به اطلاع رسانید .
📄 مدت کوتاهی بعد در زمستان ۱۳۵۱ هوشنگ دولوقاجار ( عامل مافیای ایران ) به جرم حمل مواد مخدر در سوئیس دستگیر شد ! و مطبوعات غرب افشاگری های گسترده ای را درباره سلطه مافیا بر در دربار ایران آغاز کردند که در آن زمان غیرمترقبه و عجیب بود . محمدرضا پهلوی وحشت زده و مرعوب با خواری تسلیم شد و با وساطت #لردروچیلد مقرر شد که شاپور جی متن کامل خاطرات پدرش را منتشر نکند و تنها اشاره ای محترمانه توسط چمپن پینچر نشر یابد . امپراتوری نامرئی روچیلد ها و خانواده اطلاعاتی بریتانیا در این جنگ واقعی با مافیای بین المللی همبستگی عمیق خود را نشان داد .
🗞 روزنامه دیلی اکسپرس : [ افتخارات برای مرد محبوب شاه ؛ کسی که میلیون ها به بریتانیا سود رساند ] !
📄 در 20 مارس 1973 / ۲۹ اسفند ۱۳۵۱ شاپورجی طی مراسم باشکوهی در کاخ باکینگهام شوالیه شد و فردای آن روز روزنامه دیلی اکسپرس مقاله زیر را چاپ کرد : ” دیروز در کاخ باکینگهام مراسم تجلیل و دادن نشان برقرار بود و از میان همه این افرادی که نشان و لقب گرفته اند کسی که مردم در انگلستان وی را کمتر از همه میشناسند و همان کسی است که بیش از همه آنها خدمت کرده است ؛ او سر شاپور ریپورتر است که از اتباع دولت پادشاهی انگلستان است ولی در تهران خانه دارد و به سبب خدماتی که به منافع بریتانیا کرده است به دریافت لقب شوالیه و عنوان سر ( Sir ) نائل شده است .
🔖 این خدمات بی سروصدا منافعی به مبلغ صدها میلیون لیره به بریتانیا رسانده است با همه مشاغلی که همراه آن است و به نظر میرسد که در آینده نیز بیش از این خواهد رساند .
سرشاپور ریپورتر ۵۲ ساله است و مشاور بسیاری از شرکت های انگلیسی ؛ او به قدی محتاط است که هیچگونه اطلاعی در مورد این مشاوره ها در اختیار کسی قرار نمیدهد … “
🗞 در ادامه این مقاله :
📄 ” پس از جنگ اول جهانی پدر ایشان به نام #اردشیرجی_ریپورتر ( Reporter | زیرا اجداد وی گزارشگران جراید انگلستان در شهر بمبئی بودند ) مشاور شرقی سفارت بریتانیا در ایران بود . ژنرال آیرونساید فرمانده نظامی نیروهای بریتانیا در آنجا از بندن دستوری داشت که شاهی را سلطنت میکرد را خلع کند و به یافتن فرمانروای جدیدی که به شکل واقعی تری منویات ملی ایران را منعکس سازد کمک نماید . ژنرال برای مشورت به مستر ریپورتر ( اردشیر جی ) مراجعه کرد و وی گفت تنها یک نفر را میشناسد که دارای کمال اخلاقی و قدرت تصمیم و لیاقت عقلی اجرای چنین وظیفه ای است و او رضاخان افسر ایرانی بریگارد قزاق بود .
آیرون ساید وقتی رضاخان را دید بلافاصله به وی علاقه مند شد و وی را وارد دولت ساخت و به زودی رضا خان نخست وزیر شد . او درسال 1925 خود را شاه ایران اعلام داشت و عنوان پهلوی را بر خود نهاد و اکنون فرزند اوست که سلطنت میکند …. “
🗞 و در انتهای مقاله چنین آمده است : ” ایشان به زودی به تهران بازمیگردند ؛ جایی که با حجب و فروتنی همراه همسرشان آسیه و دو فرزندشان زندگی میکنند “
این حادثه نه تنها سبب تیرگی روابط شاپورجی با شاه نشد بلکه او با اقتداری بی سابقه و بلامنازع به حضور خود در تهران ادامه داد …
در ادامه : از استعمار قلب ها و مغز ها خواهیم نوشت و با #محمدعلی_فروغی استاد اعظم #فراماسونری در ایران آشنا خواهیم شد کسی که میگفت ایران شما مثل آستین بی حرکت است که تا دست دولت انگلیس در آن نباشد ممکن نیست تکان بخورد !
ادامه دارد …
مطالعه قسمت پنجم شبکه بریتانیا در ایران
مطالعه قسمت سوم شبکه بریتانیا در ایران
مطالعه قسمت اول شبکه بریتانیا در ایران
دیدگاهتان را بنویسید